Hamar Musikkorps
 • Nyhetsarkiv    • Konserter og arrangementer    • Trenger du et korps?    • Terminliste for sesongen 2017/2018    • Medlemssider    • Om HMK     • Gjestebok    • Hjem

Om HMK

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!

Dirigent

Ivar Hellesnes er vår faste dirigent fra høsten 2017. Ivar Hellesnes vokste opp i Skedsmo og startet livet med musikk i Skedsmo Skolekorps. Deretter fortsatte han på musikklinjen ved Lillestrøm VGS, Hans Majestet Kongens Garde Musikktropp og Toneheim Folkehøgskole før han startet på høyere utdanning. Han tok bachelor i klassisk utøvende trombone ved Universitet i Stavanger under Leif Veum Larsen og PK Svensen og viderutdanning i direksjon under Morten Wensberg. Ivar fortsatte studiene i Oslo ved Norges Musikkhøgskole og tok to års videreutdanning i direksjon, med Per Sigmund Torp og Cathrine Winnes, og komposisjon med Olav Anton Thommessen, Kjell Habbestad og Asbjørn Schaathun.